Olvasási idő: 2 perc

Juniorképzésünk két diákja, Kovács Adél és Balázs Marcell, továbbá csapattársuk munkája bizonyult a legjobbnak az Unilever esetverseny regionális döntőjében.

Juniorképzésünk két diákja, Kovács Adél és Balázs Marcell, továbbá csapattársuk, Szemerédi András munkája bizonyult a legjobbnak az Unilever esetverseny kelet-európai regionális döntőjében, amelyről első helyezéssel térhettek haza. A hazai forduló és a prágai döntő sikere után jelenleg a globális fordulóra készül a csapat.

Az Unilever esetverseny a Heroes of Tomorrow című hazai fordulóval kezdődött, amelyre bármely egyetem hallgatója jelentkezhetett háromfős csapatával.

„A mi csapatunk két MCC-sből, Posta Donátból, Balázs Marcellből, valamint közös barátunkból, Szemerédi Andrásból állt az első fordulóban. A selejtezőben az Axe márka problémájára egy one-pagerben kellett megoldást találnunk. Ez alapján válogatták ki a legjobb hét csapatot, amely előadhatta az Axe-szal kapcsolatos ötleteit az Unilever magyarországi központjában.”

Ezután változott a csapat összetétele, ugyanis Posta Donát helyét – aki egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni az élő fordulót – Kovács Adél vette át. A magyarországi győzelem után jutott ki a csapat a kelet-európai fordulóba, Prágába, ahol a Magnum márka üzleti problémájára kellett két hét alatt megoldást találniuk. Az eseményen Csehországból, Lengyelországból, Romániából és Görögországból érkező csapatok vettek részt, a zsűriben pedig az Unilever kelet-európai felső vezetése ült.

„Miután ezt az akadályt is sikeresen vettük, továbbjutottunk a globális megmérettetésre, Londonba. Itt már két esetet is meg kell majd oldanunk, és 40 ország csapatával mérhetjük össze képességeinket.”

A globális döntőt május 5. és 7. között rendezik meg, a megoldandó eseteket pedig március 20-án kapják meg a csapatok. 

A kép forrása: corvinusonline.log.hu