Olvasási idő: 2 perc

Szeptember 16-án tartottuk a 2023/2024-es tanév első budapesti regionális KP Szombatját, Fiatalkor a nagy kérdések időszaka címmel.

A délelőtti plenáris előadás meghívottja Székely Levente, az MCC Ifjúságkutató Intézet Műhelyvezetője volt. Generációk közötti különbségek című előadásában a 20-21. század korcsoportjait vette górcső alá, jellemző tulajdonságaikat kiemelve.  Az ebédszünetet követően Dr. Setényi János, az MCC Tanuláskutató Intézet vezetője, a tanár megváltozott szerepéről, és a 21. századi oktatásban-nevelésben betöltött funkciójáról tartott interaktív előadást. 

A délután második felében a UNICEF fiatal nagykövetek, a nemzetközi szervezet munkáját és mindennapi tevékenyégét mutatták be. Székely Tünde Időmenedzsment workshopján, a mindennapokban is jól alkalmazható időbeosztási stratégiák és stresszkezelési gyakorlatok mellett, betekintést nyerhettek az egyetemi tehetséggondozás világába a KáPésok. A következő budapesti regionális KP Szombat október 7-én lesz reméljük, ugyanilyen szép számú KáPést fogadhatunk a következő hónapban is.