Olvasási idő: 2 perc

November 6-án vette kezdetét a Női Közéleti Vezetőképző második képzési hétvégéje. Az első nap délutánja egy kötetlen beszélgetéssel indult: a résztvevők Orbán Balázsnak, az MCC kuratóriumi elnökének tehették fel kérdéseiket, a vacsora előtt pedig egy kerekasztal-beszélgetést hallgathattak meg Szentkirályi Alexandra kormányszóvivővel, valamint Tomcsányi Dóra divattervezővel.

A második képzési napon a gyakorlaté volt a főszerep: a diákok Földi-Kovács Andrea műsorvezető segítségével interjúszituációkban próbálhatták ki magukat, majd délután Julius Strauss a The Telegraph korábbi haditudósítójának és Boris Kálnokynak, az MCC Média Iskola vezetőjének beszélgetését hallgathatták végig a frontvonal közeli haditudósításról. A napot Dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztosának előadása zárta, amely a politika és az űrkutatás közti kapcsolatot elemezte a résztvevők számára.

Vasárnap Kovács Zoltán, az MCC Üzleti Ismeretek Műhely vezetőjének előadásával zárult a képzési hétvége, amelyen a stratégiai tervezés és a projektmenedzsment kérdéseibe mélyülhettek el diákjaink.