Olvasási idő: 3 perc

Március 2–4. között részt vehettünk a Mathias Corvinus Collegium e-KP táborában, amelyről kellemes emlékekkel tértünk haza.

"Március 2–4. között részt vehettünk a Mathias Corvinus Collegium e-KP táborában, amelyről kellemes emlékekkel tértünk haza.

Amint megérkeztünk, tudtuk, hogy egy élménydús hétvége áll előttünk. Miután mindenki regisztrált, elkezdődtek az ismerkedős játékok, amelyeknek köszönhetően egész jól összerázódtunk. Nem kellett sok idő, míg rájöttünk, hogy a két képző – Minda Judit és Bosits Etele – jártasak a tábor témájában, a marketingben. A képzés megválaszolta az összes marketinggel kapcsolatos kérdésünket, a nap végére kételyek nélkül maradtunk. Senki számára nem volt megterhelő az egésznapos képzés, mert jól fel volt építve, interaktív és versenyszerű játékokkal dúsítva. Többek között azt is megtanultuk, miképpen hathatunk az emberek ösztöneire és érzelmeire marketingesként, hogyan fordíthatjuk ezt a saját javunkra. 

A képzés után a koordinátorok egy különleges játékkal rukkoltak elő, így megismerhettük Kápéopoliszt. A játék során különböző kultúrákkal ismertettek meg bennünket a szervezők, izgalmas, vicces és tanulságos próbákon,feladatokon keresztül,amelyek sikeres elvégzése után jutalomban, azaz KáPé-s pénzben részesültünk. Ezekkel kápéopoliszi értékeket vásárolhattak a csapatok, amelyek szükségesek voltak ahhoz, hogy KáPéopolisz államát megalapítsák a csapatok. Végül a nyertes csapat az lett, akinek elsőként sikerült az államalapítás és a legtöbb pontot gyűjtötte össze. Kápéopolisz által megtapasztalhattuk,milyen a kemény, bár annál megfizetődőbb csapatmunka,és azt is,hogy az életben mindenért meg kell küzdenünk,mint ahogy a játékban a jutalomért,a győzelemért és magunkért küzdöttünk.Véleményünk szerint ez egy kiváló játék volt arra, hogy a kápéscsapat összerázódjon és megtanulja,hogy a csapaton belüli szinergia elkerülhetetlen összetevője a sikernek. A játék végeztével keretek nélkül ismerkedhettünk aztán nyugovóra tértünk. Másnap kiértékeltük a hétvéget, és a református tiszteletes úr elmesélte a város történetét, majd megtekintettük kulturális látványosságait. 

Végül pedig könnyes búcsút vettünk egymástól. Nagy hálával tartozunk a szervezőknek, hogy egy ilyen nagyszerű hétvégét, tábort szerveztek. Biztosak vagyunk benne, hogy következő alkalommal is kiváló programmal állnak majd elő. Köszönjük, hogy részt vehettünk az eseményen!"

Szilágyi Máté és Nagy Szilvia Beáta
Szatmárnémeti