Olvasási idő: 1 perc

FIT-esek, KP-sok és EP-sek – sőt, minik is – együtt díszítették fel a miskolci MCC épületét és a központ karácsonyfáját, hogy az év hátralévő részében kellemes, ünnepi hangulat várja az idejáró diákokat és az itt dolgozó munkatársakat.

Kicsik és nagyok együtt töltöttek el egy igazán hangulatos estét: a háttérben lágy zene szólt, meleg citromos tea és fahéjas, szegfűszeges mézeskalács illata lengte be a termet. A finom karácsonyi édességet mindenki maga díszíthette ki saját ízlése szerint, de azért egy igazi szakértő is a segítségükre volt ebben: Pipicz Annamária népi kismester mutatta meg a mézeskalácsfestés művészetét a fiataloknak. Születtek érdekes figurák, de azért mindenki nagyon igyekezett, hogy jól sikerüljön az alkotása, amit haza is lehetett vinni. Persze, akadt azért olyan is, aki már itt megette a nagy művet!

A mézeskalács elkészítése után néhányan kipróbálták az új társasjátékokat, a „vagányok” kártyáztak, és volt, aki a nagy barátnős beszélgetést választotta. Egy biztos, senki sem unatkozott. Mert együtt lenni jó!