Olvasási idő: 2 perc

Michael Knowles az USA egyik legismertebb konzervatív politikai kommentátora, színész, író, a Michael Knowles Show házigazdája, kulturális háborúk élharcosa.

Előadásában a liberális demokráciák antitézisét vázolta, praktikus tanácsokkal ellátva a közönséget a magát egyetemesként feltüntető ideológiával szembeni küzdelemhez. A jelenlegi nyugati liberális demokráciák fenyegetve érzik magukat – méghozzá a választópolgáraik által!

Amikor Orbán Viktort megválasztották, a nyugati sajtó a magyar demokráciát temette. Azóta kaptunk Trumpot és Brexitet, a nép egyre több országban hallatja a hangját, a média pedig populizmust kiállt. 

A liberalizmus semlegesnek tetteti magát, de az egyént helyezi minden fölé. A liberális rendszer elidegeníti a polgárait mindentől, ami nem választott: családtól, nemzettől, és jelenleg a transzgenderizmussal már a saját testüktől is. Ez maga a rituális öngyilkosság, amelynek súlyos társadalmi következményei vannak. A történelem során stagnáló számú transznemű egyének aránya néhány éve rohamosan nő a nyugati országokban. 

Magyarország az első ország, amely nyíltan szembement a liberális ideológiával: családtámogatási politikája sikeres, megállította a demográfiai hanyatlást. Magyarország követendő példa az egész nyugati világ számára!