Olvasási idő: 3 perc

Január 17. és 19. között Debrecenben tartották meg az MCC Női Közéleti Vezetőképző Program harmadik képzési alkalmát.

Január 17. és 19. között Debrecenben rendezték meg az MCC Női Közéleti Vezetőképző Program harmadik képzési alkalmát. 

A hétvége során hazai és nemzetközi előadókkal, valamint trénerekkel találkoztak a résztvevők. Az első képzési napot Debrecen alpolgármester asszonya, Széles Diána nyitotta meg. Ezt követően Orbán Balázs miniszterhelyettes úr zártkörű kerekasztal-beszélgetésére került sor, amelynek keretében a résztvevők feltehették kérdéseiket. 

A képzés második napján előadóink között üdvözölhettük Melissa O’Sullivan aligazgató asszonyt, a Danube Institute magyarországi kihelyezett központjától. Előadásában személyes vezetői tapasztalataiba és a networking kulisszatitkaiba avatta be a résztvevőket. A női vezetők előadói sora Kocsik-Marossy Virággal folytatódott (Debreceni Vagyonkezelő Zrt., vezérigazgató). Előadásának alaptémája az önkormányzat, városvezetés és management volt. Ennek keretében a jelenlevőknek lehetősége volt saját kérdéseik feltevésére. 

A szombati képzési nap második fele az intenzív készségfejlesztő gyakorlatokról szólt: a képzéssorozatot Nagy Noémi HR szakértő és tréner által vezetett készségfejlesztő gyakorlati program zárta, amelynek középpontjában az énmárka felépítés és a selfbranding állt. Az intenzív képzési napot a Női Közéleti Vezetőképző Program Alumni találkozója koronázta meg, amelynek keretében a jelenlevők saját szakterületeknek megfelelően osztották meg tapasztalataikat. 

A Női Közéleti Vezetőképző Program debreceni alkalmának harmadik képzési napját Baritz Laura és Sominé Nagy Ditta, Emberközpontú vezetés a 21.században című előadása nyitotta meg. Ezt követően intenzív tárgyalástechnika és vitatréning készségfejlesztő gyakorlat következett Surjányi Fannival és Lanku Mátéval, az MCC Vitaakadémia szervezőivel. 

Mindhárom képzési napon a résztvevőknek alkalmuk volt informális beszélgetéseket folytatni a meghívott előadókkal, szakmai érdeklődésüknek megfelelően tájékozódhattak és építhették kapcsolati tőkéjüket. 


Fotók: Takács Petra, Gyurkovits Tamás, MCC