Olvasási idő: 2 perc

Ha tudatában vagyunk, mit szeretnénk közvetíteni magunkról, mely értékek fontosak számunkra, értékes kapcsolati hálót tudunk kialakítani – tudtuk meg a győri MCC legutóbbi KP szombatján. Pszichológiai értelemben vett értékről, értékrendről, a közösségi média ezekre gyakorolt hatásáról és kapcsolatépítésről is szó esett az eseményen.

Izgalmas programmal várta az érdeklődőket február 22-én a győri KP szombat. Mezősi Daniella Értékalapú döntéseink című előadásán arról beszélt, hogyan alakul ki az ember értékrendje, és mennyire hasonló egymáshoz az egyes embereké. Körbejárta a kérdést, hogy vajon mit befolyásol az, hogy ki milyen értékek szerint éli az életét. De szó volt az értékek és a személyiség összefüggéséről, a közösségi média hatásairól, az önismeret szerepéről és az értékalapú döntésekről is.

Délután a workshopoké volt a főszerep:  Értékálló kapcsolatépítés – Értékek és networking címmel Eszik Barbara, Mezősi Daniella és Atanassov Nóra mutatta meg, hogyan kelthetünk pozitív benyomást másokban, mit üzen viselkedésünk, öltözködésünk és testbeszédünk, de megtudhattuk azt is, hogyan alakíthatunk ki könnyedén új kapcsolatokat. Az izgalmas és érdekes tematikájú rendezvény számos érdeklődött vonzott – egy nagyon sikeres, hasznos értékes programmal lehettünk hát gazdagabbak.