Olvasási idő: 1 perc

Az MCC Lunch Talks eseménysorozatunk vendégeként Dr. Ács Zoltán, az MCC Visiting Fellowship Program vendégoktatója tartott előadást a digitális gazdaság helyzetéről a XXI. században.

A prezentáció során hallhattunk a digitalizáció kapcsán felmerült kihívásokról, a vállalatok átállási nehézségeiről és a jövőbeli kihívásokról. Továbbá a digitális, vagy platform reform gazdaság felhasználókhoz való viszonyáról is részletes beszámolót kaptunk a magyar származású amerikai professzortól. Az innováció és az oktatás a jövőbeli versenyképesség megőrzésének szempontjából döntő jelentőséggel bír a vállalkozások, vállalatok és az országok számára is. Fontos lesz szintén az elkövetkezendő időszakban a vásárlókkal való bizalom kialakítása és megerősítése, valamint a változásokra való gyors és fenntartható megoldások megtalálása a versenyszférában.

Az MCC Lunch Talks rendezvénysorozat célja, hogy az MCC oktatói, vendégoktatói és hallgatói lehetőséget kapjanak tudományos munkájuk, kutatási eredményeik megvitatására.