Olvasási idő: 2 perc

2018. szeptember 13-án kezdetét vette az új tanév az MCC-ben.

2018. szeptember 13-án kezdetét vette az új tanév az MCC-ben. Az ünnepséget dr. Szalai Zoltán, intézetünk ügyvezető igazgatója nyitotta meg beszédével, amelyben beszámolt az új kezdeményezésekről, mint például a Női Közéleti Vezetőképző Program és a Roma Tehetség Programról. Számos új külhoni képzésünk is indul: a Kárpátaljai Közéleti Vezetőképző Program, az Erdélyi Politikai Iskola második évfolyama, illetve a FIT Program Beregszászon. Újdonságnak számít az ez évben meghirdetett MCC−Mindset Pszichológia szakirány is, amely 9 hallgatóval kezdi meg működését 2018 őszétől. Szalai Zoltán beszámolt továbbá a nyáron nagy sikerrel lezajlott Summer Academyről is.

Az igazgató úr köszöntője után rendhagyó módon ismerkedhettünk meg az intézmény új diákjaival. A frappáns és humoros bemutatkozásokból idén sem volt hiány.

A 2018-as őszi szemeszterben háromszoros túljelentkezés mellett összesen 33 junior és 18 új szakirányos, továbbá 5 vezetőképzős hallgatót köszönthetünk. Egyetemi programunkban összesen 162 diák vesz részt. Bentlakásos növendékeink száma 127, külsőseink száma 24 fő. Büszkék vagyunk a 11 ösztöndíjas hallgatónkra, akik a világ legjobb egyetemein tanulnak.

Szeretettel köszöntünk minden új tanulót, akiknek ezúton kívánunk élményekben és sikerekben gazdag évet!