Gyimóthy Barbarával, a Magyar Vegán Egyesület alelnökével

és

Éder Tamással, a Magyar Húsiparosok Szövetségének elnökével.

A vita során olyan kérdésekre keressük a választ, mint hogy

  • A vegán étrenddel csökkenthető az egyének ökolábnyoma?
  • Hús- és tejpótló termékek valójában károsabbak a környezetre, mint maga a hús és a tej?
  • Vegán étrenddel biztosítható az emberi szervezet fehérjeszükséglete?
  • A magyarok húsfogyasztási szokásai fenntarthatóak a jövőben?
  • A hazai állattartásra vonatkozó állatjóléti és állategészségügyi követelmények kielégítőek?

Házigazda, a beszélgetés moderátora – Győri Adrienn, a Klímapolitikai Intézet junior kutatója.

Regisztráció

Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk. 

Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe!  A programváltozás jogát fenntartjuk!

Regisztráció MOST!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!