A mai kiszámíthatatlan világban az emberek elbizonytalanodtak, és a hagyományostól eltérő megoldásokat keresik. A szervezetek többsége sem képes lépést tartani a gyorsan változó környezettel. A jövőben a túlélés formulája eléggé egyértelmű: valaki vagy adaptálódik, vagy végérvényesen lemarad.

Az előadás során olyan kérdéseket boncolgatunk, mint például: Mik a legfontosabb és „legemberibb” vezetői készségek a jövőben? Hogyan lehet tartósan fenntartani vezetőként a produktivitást az egyre kiszámíthatatlanabb környezetben? Hogyan kell kiválasztani és fejleszteni a jövő vezetőit?

Előadó: Dr. Porkoláb Imre, MCC Vezetőképző Akadémia igazgatója

Dr. Porkoláb Imre a 270 éves múlttal rendelkező Sandhursti Királyi Katonai Akadémián végzett, ezt követően több hazai katonai és civil egyetemen (Corvinus Egyetem, NKE, Stanford, Harvard) szerzett másoddiplomákat, és PhD fokozatot.

Katonai karrierjét 1993-ban kezdte, hadszíntéri szolgálaton vett részt az Iraki Szabadság műveletben, és Afganisztánban, és szolgált többek között a NATO Stratégiai Transzformációs Parancsnokságon, illetve a Pentagonban. 2018 óta a Magyar Honvédség innováció terén végzett átalakító munkáját vezette a nemzeti fegyverzeti igazgató kutatás-fejlesztésért és innovációért felelős helyetteseként. Ezt követően 2020 októberétől a Mathias Corvinus Collegium Vezetőképző Akadémia igazgatója.

Kutatási területei a hagyományostól eltérő vezetéselmélet, a V.U.C.A. környezetben sikeres változásmenedzsment, illetve a szervezeti átalakítás innovatív módszerei, és azok az üzleti életben való alkalmazhatósága Első könyve Szolgálj, hogy vezethess! címmel 2016-ban jelent meg, második könyve, A stratégia művészete pedig 2019 májusában látott napvilágot. Harmadik könyve Vállalati Gerillák címmel 2021 decemberében jelent meg.


Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-pecs-valtozz_valtoztass_vezess_pecs

A regisztráció határideje: 2022. május 30. (hétfő) 17:00 óra

További információ: pecs@mcc.hu

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!