Az előadás alapja a Vállalati Gerillák című könyv, és annak is elsősorban az egyéni csúcsteljesítmény fenntartására, illetve az innovatív döntéshozatalra vonatkozó részei.

Az előadás második felében pedig megismerhetjük az MCC Vezetőképző Akadémia fejlesztési módszereit, amelyek a mai komplex környezetre készíti fel a hallgatókat.

Mindkét téma közös összetevője, hogy a mai kiszámíthatatlan világban az emberek elbizonytalanodtak és a hagyományostól eltérő megoldásokat keresik. A szervezetek többsége sem képes lépést tartani a gyorsan változó környezettel. A jövőben a túlélés formulája eléggé egyértelmű: valaki vagy adaptálódik, vagy végérvényesen lemarad.

Éppen ezért olyan kérdéseket boncolgatunk, hogy mik a legfontosabb és „legemberibb” vezetői készségek a jövőben? Hogyan lehet tartósan fenntartani vezetőként a produktivitást az egyre kiszámíthatatlanabb környezetben? Hogyan kell kiválasztani és fejleszteni a jövő vezetőit?


Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe!

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/regisztracio-valtozz-valtoztass-vezess-zalaegerszeg

Elérhetőség: zalaegerszeg@mcc.hu