Az előadás alapja a Vállalati Gerillák című könyv, és annak is elsősorban az egyéni csúcsteljesítmény fenntartására, illetve az innovatív döntéshozatalra vonatkozó részei.

Az előadás második felében pedig megismerhetjük az MCC Vezetőképző Akadémia fejlesztési módszereit, amelyek a mai komplex környezetre készítik fel a hallgatókat.

Mindkét téma közös összetevője, hogy a mai kiszámíthatatlan világban az emberek elbizonytalanodtak és a hagyományostól eltérő megoldásokat keresik. A szervezetek többsége sem képes lépést tartani a gyorsan változó környezettel. A jövőben a túlélés formulája eléggé egyértelmű: valaki vagy adaptálódik, vagy végérvényesen lemarad.

Éppen ezért boncolgatjuk a következő kérdéseket: Mik a legfontosabb és „legemberibb” vezetői készségek a jövőben? Hogyan lehet tartósan fenntartani vezetőként a produktivitást az egyre kiszámíthatatlanabb környezetben? Hogyan kell kiválasztani és fejleszteni a jövő vezetőit?

Előadó: Dr. Porkoláb Imre, MCC Vezetőképző Akadémia igazgatója


Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/valtozz-valtoztass-vezess-szeged

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!