A Halhatatlan Magyar Sportolók olyan egyéniségek, akik nemcsak a magyar, de az egyetemes sport legnagyobbjai. És micsoda eredmények vannak e nevek mögött! Hány alkalommal húzták fel miattuk az árbóc legmagasabb fokára a magyar zászlót, és hányszor játszották el tiszteletükre a magyar Himnuszt!

A „Halhatatlanok” közül most DR. FARAGÓ TAMÁS olimpiai bajnok vízilabdázó és JÓNYER ISTVÁN világbajnok asztaliteniszező lesz a vendégünk. Beszélni fognak sport iránti szenvedélyükről, az alázatról, kitartásról és lemondásról, a nemzet iránti elkötelezettségről, sőt azt is megtudhatjuk, milyen mentális és fizikai felkészülés szükséges ahhoz, hogy ilyen fantasztikus eredményeket érjen el valaki. De hallhatunk arról is, hogy mi a „Jónyer-kifli receptje” vagy arról, hogyan lehet a ma ifjúságát az élsportolói életre felkészíteni.

Vendégeink:

  • Dr. Faragó Tamás olimpiai bajnok (1976 Montreal), olimpiai ezüstérmes (1972 München), világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, kilencszeres magyar bajnok vízilabdázó.

  • Jónyer István négyszeres világbajnok, négyszeres Európa-bajnok, kétszeres Európa Top12-győztes, tizenegyszeres magyar bajnok asztaliteniszező

  • Moderátor: Füleky András, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének Igazgatója

 

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben és a várható nagy érdeklődés miatt regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!