Az elmúlt években a sport jelentős szerepet játszik a modern társadalmakban. A mindennapok részévé vált, és már természetesnek vesszük, hogy számos területen kiemelkedő fontossággal bír, mint például az egészségmegőrzés, az oktatás, a turizmus, a média, de kiemelt jelentőséggel bír a gazdaság és az identitás valamint a közösségépítés területein is. E társadalmi és gazdasági jelentőség növekedése megmutatkozik a társadalmi és politikai vitákban, és hazánkban is egyre erőteljesebben jelen van napjainkban. Ennek eredményeként egyre inkább igény mutatkozik arra, hogy a sport sajátos jellemzőit és működését minél alaposabban megismerjük és megismertessük.

Ezeket a kérdéseket járjuk körbe a kerekasztal-beszélgetés során előadóinkkal, kiemelt figyelmet fordítva a nézőpontok debreceni szemmel való megközelítésére.

Ha van kérdésed vagy meglátásod van a témában, ne habozz összeírni – előadóink készséggel állnak majd rendelkezésedre azok megválaszolásában!

A kerekasztal beszélgetés résztvevői:

  • Hajdú András – a miniszterelnöki kabinetiroda helyettes államtitkára, politológus, az MCC Politikatudományi Műhelyének kutatótanára
  • Makray Balázs – a DVSC ügyvezetője
  • Pöszmet Tibor – a DEAC labdarúgó szakosztályának vezetője

 

Moderátor:

  • Macskin László közösségszervező koordinátor, MCC Debrecen
     

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

 

A regisztráció határideje: 2023.05.24. 12:00.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!