Szülőnek lenni nem egyszerű! Jó szülőnek lenni pedig kifejezetten nehéz! Az erős és stabil párkapcsolat ehhez elengedhetetlen és biztos alap. Vajon a beteljesült szerelmi kapcsolat csak a jó választáson és a szerencsén múlik? Sok párkapcsolat, s így család sodródott a káosz felé, míg mások megerősödtek és viharállóvá váltak. Mi tesz különbséget a két csoport között és hogyan válhat az Öné erőssé? Dr. Mihalec Gábor 1.300 fős friss kutatása pontos választ ad a kérdésre. A nehéz terheket is elhordozni képes párokban 7 dolog közös, ezek ismerete pedig alapjaiban újraírhatja minden pár szerelmi életét, hozzájárulva a család stabilitásához. Tanuljunk tőlük és tegyük a mi kapcsolatunkat is erőssé, ellenállóvá! Az előadás mindennapi példákon vezeti végig a résztvevőket.

A meghívott előadó:

Dr. Mihalec Gábor - párterapeuta, nemzetközi előadó és tréner, kapcsolati sikerkönyvek szerzője

Az előadó szenvedélye a kapcsolati dinamikák kutatása és párok segítése abban, hogy jobban megértsék egymást és a kapcsolatukat. Felismeréseit a saját életében is alkalmazza, 26 éve él boldog házasságban Dórival, akivel két felnőtt gyermek büszke szülei.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-zalaegerszeg-szulok-akademiaja

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!