Csatlakozz hozzánk a Nőnap alkalmából rendezett Health Talk-ra, ahol tabuk nélkül feszegetjük a női testtel kapcsolatos kérdéseket. A rendezvényen két kiemelkedő szakértőt, Kacsur Adriennt, szexuálpszichológiai szakpszichológust és relaxációs gyakorlatvezetőt, valamint Dr. Benkovics Júliát, a szülész-nőgyógyász szakorvost látjuk vendégül, akik nemcsak a szakmai munkájukban, hanem a közösségi médiában és könyveikben keresztül is kommunikálnak a női testtel kapcsolatos fontos és gyakran tabunak számító témákról.

A beszélgetés során szóba kerülnek a női életciklus különböző szakaszai, a menstruációtól kezdve a terhességen át a menopauzáig, mind pszichológiai, mind biológiai szempontból. Megvitatjuk a nők szexuális egészségével kapcsolatos gyakori sztereotípiákat, a nőgyógyászati problémákat, és azt, hogyan lehet megszüntetni a szégyenérzetet vagy a tabut a női test körül. A beszélgetés érinti a női testkép és szexuális önbizalom kérdéseit, a párkapcsolati dinamikákat, valamint praktikus tanácsokat is kínál az egészségügyi gondozás és a rendszeres szűrések fontosságáról.

A Health Talks egy szakmai esemény, amit több — az egészséggel, egészségügyi informáltsággal foglalkozó —közösség szervez. Az olyan diákprojekteknek, mint a Center for Future Health Development és a MedIT céljuk, hogy növeljék a fiatalok egészségműveltségét kiemelten a prevenció és a digitalizáció területén. Az események létrejöttét az MCC Egészségedre támogatja.

  • A beszélgetés résztvevői:

Dr. Benkovics Júlia, szülész-nőgyógyász szakorvos
Kacsur Adrienn, szexuálpszichológiai szakpszichológus, relaxációs gyakorlatvezető, a Mindset Pszichológia szakembere
Till Virág, moderátor
 

  • Időpont: 2024. 03. 08. 18:00-19:30
  • Helyszín: Scruton MCC

 
Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztráció!