Január 17. és 19. között Debrecenben szervezik meg az MCC Női Közéleti Vezetőképző Program harmadik képzési alkalmát. 

A háromnapos eseményen hazai és nemzetközi előadókkal, trénerekkel találkozhatnak a résztvevők. Az első képzési napot Debrecen alpolgármester asszonya, Széles Diána nyitja meg. Ezt követően a diákok egy zártkörű kerekasztal-beszélgetésen tehetik fel kérdéseiket Orbán Balázs miniszterhelyettes úrnak.

A képzés második napján Melissa O’Sullivan (Danube Institute, magyarországi kihelyezett központ, aligazgató) tart előadást, melyben személyes vezetői tapasztalataiba és a networking kulisszatitkaiba avatja be a résztvevőket. Kocsik-Marossy Virág (Debreceni Vagyonkezelő Zrt., vezérigazgató) előadásának alaptémája az önkormányzat, városvezetés és management lesz. A nap második felében az intenzív készségfejlesztő gyakorlatok kerülnek előtérbe: Nagy Noémi HR szakértő és tréner által vezetett gyakorlati program középpontjában az énmárka építés és a selfbranding áll majd. Az intenzív képzési napot a Női Közéleti Vezetőképző Program alumnitalálkozója koronázza meg.

A harmadik napot Baritz Laura és Sominé Nagy Ditta Emberközpontú vezetés a 21.században című előadása nyitja meg. Ezt követően egy intenzív tárgyalástechnikai- és vitatréning következik, Surjányi Fanni és Lanku Máté, az MCC Vitaakadémia szervezőinek vezetésével.