Szeretettel várunk decemberi KP szombatunkra, amelyen a siker, valamint az kerül a középpontba, hogyan tudjuk önmagunkból kihozni a maximumot.

Mit jelent a siker? Milyen elemekből alkotható meg a sikeres karrier receptje? A délelőtti előadás során Molnár Kristóf, a Brain Bar ügyvezetője bemutatja a Barabási-Albert László által írt "A Képlet" című könyv tanulságait. Megtudhatjátok, hogy milyen egyetemes törvények befolyásolják a sikert, és mit tehetünk azért, hogy magunk is a siker útjára lépjünk.

Délután a megszokott módon több, párhuzamosan futó program közül választhatsz.

Program

10.00-10.10 Köszöntő
10.10-11.30 Molnár Kristóf, a Brain Bar ügyvezetőjének "Siker receptre?" című előadása
11.30-11.45 Bemutatkozik a Bonus Intra Országos Történelemverseny
11.45-12.15 Ebédszünet (pizza)

Délután az alábbi programok közül választhatsz:

A:
12.15-15.15 Történelmi kvíz + „Mikve séta” vezetett séta a Budai várban – (teljes délutános program külső helyszínen max. 15 fő részére) (A program a Budai Várban végződik, kísérővel az MCC-be már nem jöttök vissza.)

B:
12:15-16:00 Angloville angol nyelvi tréning anyanyelvi trénerekkel (max. 36 fő számára)

C:
12:15-16.00 „Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen!” Találkozás a Nem Adom Fel Alapítvány kollégáival, önkénteseivel

A délután folyamán párhuzamosan futó programokra előre kell regisztrálni az alábbi kérdőívben. Túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendje számít majd. A workshop résztvevői listájával a helyszínen jelentkezünk. Ha túljelentkezés miatt lecsúsznál a választott programodról, egy másik programon biztosan garantáljuk számodra a részvételi lehetőséget.

Jelentkezési lap a decemberi KP szombatra

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A rendezvényre minden KáPés diákunkat várjuk! (függetlenül attól, hogy végzel-e jelenleg e-learning kurzust)

A programváltozás jogát fenntartjuk.