Ismerős a grindset mindset? Sokunknak alapvető, hogy a maximumra törekszünk, életünk minden színterén kiemelkedően teljesítünk, sőt még 1-2 extra projekt is belefér a mindennapjainkba. De mivel jár ez az állandó pörgés, mit okoz a sok stressz? Mit tesz a testünkkel és mi történik mentálisan? És ami a legfontosabb: mit tehetünk azért, hogy megtartsuk a kiemelkedő teljesítményünket, de tudatosságunknak köszönhetően elkerüljük a korai kiégést? Hogyan tud segíteni egy támogató, megértő, akár hasonló cipőben járó közeg? A tanév első Health Talks-án ezekre kérdésekre keressük a választ.

A Health Talks egy szakmai esemény, amit több — az egészséggel, egészségügyi informáltsággal foglalkozó —közösség szervez. Az olyan diákprojekteknek, mint a CFHD és a MedIT céljuk, hogy növeljék a fiatalok egészségműveltségét kiemelten a prevenció és a digitalizáció területén. Az események létrejöttét az MCC Egészségedre támogatja.


Előadóink:

  • dr. Kiss Richárd: a Medipredict orvosigazgatója
  • Bíró Bence Péter: pszichológus, kiégésszakértő
  • Vada Gergely: alvásszakértő, a Fusion Vital alapítója
  • Szuromi Márton: Rekreációs szakember, képzésben lévő  sportmenedzser, MCC

Meghívott előadóink mind egy-egy különböző oldalról közelítik meg a témát, majd egy kerekasztal-beszélgetés keretein belül vitatják meg azt. A beszélgetés végén szabad kérdezésre is lehetőség nyílik majd. 

Időpont: 2023. 12. 09. 18:00 

Helyszín: Scruton MCC

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztráció