Napjainkban számos oktatási intézmény, egészségügyi szolgáltató, politikus, valamint aktivista csoportosulás áll ki a Nyugaton egyre szélesebb körben elterjedt nemátalakító műtétek mellett, melyet bizonyos rétegek - különösen a gyermekek – valódi identitásának felszínre hozásával indokolnak, így elkerülve a szerintük identitásválság miatt kialakult szorongást, depressziót, vagy éppen öngyilkossági hajlamot. Retorikájuk, miszerint a hagyományos családmodell az elnyomás szimbóluma, hazugságokkal táplálja a szülőket a milliárd dolláros tételek között mozgó gender lobbi érdekében. Maria Keffler legújabb „Visszalépés, visszaváltozás és megtisztulás: Szabadítsa ki gyermekét a genderkultuszból!” című könyvében a családoknak ad egyfajta útmutatót, hogyan védekezhetnek sikeresen ezen progresszív dogmák ellen, és terelhetik vissza gyermekeiket a való világba.

A szerzőről: Maria Keffler író, pedagógus, előadó, számos gyermekvédelmi non-profit szervezet társalapítója. 2018 óta aktívan fellép a hagyományos családmodell védelme érdekében, valamint a transzgender ideológiával átfűtött politikai közbeszéd ellen is számtalan alkalommal felszólalt már.


Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Az előadás angol nyelvű, de tolmácskészüléket biztosítunk.

Regisztráció a mittag.monika@mcc.hu címen.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!