Egyedülálló novelláskötet jelent meg az MCC Press gondozásában Ezt nem lehet megúszni címmel!

„Közel vagyunk egymáshoz, és közel vagyunk magunkhoz, ha elolvassuk Kovács Ákos novelláskötetét. A történetekkel új és új világokba utazhatunk, hátrahagyva mindent: ott vagyunk az író mellett a tengerparton, sétálunk az ihletet keresve, ott vagyunk a szűk nappaliban a televíziót nézve, az idős apa fotelje mögött, a klórszagú uszodában a kamasz fiúk közt, ott vagyunk az időskori élményeknél, a gondoskodásnál, és ott vagyunk a haldokló anyánál. Kapunk felemelő és mélybe rántó pillanatokat, akár a valós életben. De mégis leginkább önmagunkkal találkozunk a novellák olvasásakor: a történetek finoman vezetnek minket saját kérdéseink felé: kik vagyunk, honnan jövünk, látjuk-e az életünk apró és fontos mozzanatait, vagy sem.” /Juhász Anna irodalmár/

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) az MCC Press és Kovács Ákos közös szervezésében bemutatja Kovács Ákos "Ezt nem lehet megúszni" című első önálló novelláskötetét. A helyszínen lehetőség lesz a könyv megvásárlására, amelyet a szerző igény esetén dedikál.

A könyv elérhető:


A részvétel az eseményen ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Regisztráció: https://tinyurl.com/mcc316akos

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!