Tavaly év végén az ENSZ megtartotta 26. klímakonferenciáját, mely felemás fogadtatásban részesült. Volt, akik szerint történelmi eredményeket értek el a részes felek, mások szerint történelmi kudarcba fulladtak a tárgyalások. De mi az igazság? Történtek-e érdemi előrelépések, mennyire tartják be az országok eddigi ígéreteiket? Milyen hatást gyakorol a klímaváltozás életünk hétköznapjaira, a mezőgazdaságra, a nagyvárosi közegre? Milyen egyéni és intézményi jógyakorlatok ismertek? Többek közt ezekre a kérdésekre keressük a választ meghívott előadóinkkal.

Meghívott előadók:

  • Litkei Máté János, az MCC Klímapolitikai Intézetének igazgatója
  • Kitta Gergely, az MCC Klímapolitikai Intézetének stratégiai és kommunikációs vezetője
  • Stárics Roland, a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium földrajz-történelem szakos igazgató-helyettese

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/regisztracio-ki-ment-meg-minket-a-klimavaltozastol

Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe!

A rendezvény a mindenkori járványügyi szabályozások szerint látogatható. 18 éven felüliek kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával vehetnek részt a rendezvényen.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Elérhetőség: zalaegerszeg@mcc.hu