#ki

A Mathias Corvinus Collegium Veszprémi Képzési Központja 2021 karácsonyát megelőzően karitatív gyűjtést hirdet. Célunk fordított adventi naptár formájában, 24 napon keresztül adakozásra buzdítani diákjainkat, szüleiket, az MCC-hez kötődő helyieket.

#kinek

A Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény javára történő gyűjtés során jó állapotban lévő játékokat, képes könyveket, mindennapi higiéniai termékeket, téli kiegészítőket, karácsonyi díszeket várunk minden ajándékozni vágyótól.Célunk meglepni a veszprémi intézmény különleges gondozást és speciális ellátást igénylő gyermekeit, akik óvodás kortól egészen 25 éves korukig élik mindennapjaikat a szervezet falai között..

#hogyan

Célunk, hogy az adakozás, a rászorulókról való gondoskodás, a saját javaink jótékony továbbadása beépüljön mindennapjainkba. Kezdetnek válasszanak egy nagyobb méretű üres dobozt, ajándéktáskát, majd amelyik nap csak tehetik tegyenek bele egy-egy tárgyat. Gondoljanak arra, mire lehet szüksége egy gyermeknek, a legmindennapibb tárgyakon, használati eszközökön át a színezőkig, könyvekig, játékokig.Azok számára, akik csatlakoznak akciónkhoz regisztrációs felületünkön, és követik Facebook eseményünket, minden nap javaslatokat, ötleteket osztunk meg, mellyel segíteni kívánjuk a céltudatos adakozást. A döntés az Önöké, mely tárgyakat, ajándékokat választják, és helyezik el az adománygyűjtő dobozukba.

#mikor

A karitatív gyűjtés 2021. november 15-től 2021. december 9-ig zajlik.

#átadó

2021. december 9-én ünnepélyes keretek között, az MCC karácsonyi rendezvényén kerülnek átadásra az adományok. Az eseményen fellépnek a Kozmutza Flóra Iskola növendékei, az MCC Fiatal Tehetség Program és a Középiskolás Program diákjai.(A rendezvény a tervezett időpontban érvényes járványügyi szabályozások szerint kerül megrendezésre. A programváltozás jogát fenntartjuk.)

#csomagpont

Adományaikat a rendezvényt megelőzően, veszprémi központunkban is leadhatják a következő időpontokban: hétfő 17:00-18:00, csütörtök: 17:00-18:00 a Mikszáth Kálmán utca 3. szám alatt. Más időpont egyeztetése céljából kérjük keressenek fel minket a veszprem@mcc.hu címen.