Budapesten szeretnél továbbtanulni? Érdekelnek az egyetem melletti tanulmányok? Szeretnél kitűnni az évfolyamodból? Megtanulnál még több idegen nyelven beszélni? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, figyelmedbe ajánljuk az MCC Egyetemi Programjának Juniorképzését!

A Juniorképzés második felvételi előkészítő alkalmát május 26-án tartjuk az MCC-ben. Minden érdeklődő középiskolás diák jelentkezését várjuk a 10:00 és 16:00 között megtartott előkészítőre, ahol a maradék kettő szóbeli felvételi téma körüljárása mellett hasznos tippeket és tanácsokat is nyújtunk a felvételihez.

  • "Európa volt szocialista országaiban a társadalmi rétegek közötti mobilitás jelentősen nagyobb ma, mint a rendszerváltás előtt. A társadalmi mobilitás jelenlegi helyzetének feltárásával érveljen a tételmondat mellett vagy ellen!"
  • "Az ukrán konfliktus kezelése Ukrajna válság előtti határainak megőrzésével nem lehetséges. Érveljen a tételmondat mellett vagy ellen!"

Az előkészítőn való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A regisztrációs lap a felvételi előkészítő alkalmat megelőző héten lesz elérhető a Középiskolás Program Facebook oldalán közzétett nyilvános eseményen. Juniorképzésünkről bővebb információk megtalálhatóak ide kattintva, valamint a felvételi eseményén.

"Bonus intra melior exi!"
"Jöjj, ha jó vagy és még jobbként távozz!"