Vendégünk minden idők egyik legjobb magyar vitorlázója, akit külföldön is hatalmas elismerés övez, aki összesen ötször kerülte meg a Földet – ebből három szóló földkerülő versenyen – és ugyancsak ötször kerülte meg a rettegett Horn-fokot, tízszer szelte át az Egyenlítőt, és hétszer kelt át az Atlanti-óceánon. A versenyzésre tette föl az életét. Teljesítményéért különdíjat alapítottak a BOC Challenge elnevezésű egyszemélyes földkerülő versenyen, és 2016-17-ben, 63 évesen ő volt a legidősebb hajós és az egyetlen nem francia, aki célba ért a legnehezebb egyszemélyes földkerülő vitorlásversenyen, a Vendée Globe-on. Hogy mire tanította az óceán egyedülléttel, hittel, kitartással kapcsolatban? Erről beszélgetünk az élő legendával, Fa Nándorral.

Előadó: Fa Nándor, hajótervező és -építő, óceáni szólóvitorlázó, a Magyar Vitorlás Szövetség tiszteletbeli elnöke, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagja.


Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

A programon való részvétel védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges, az eseményen maszk viselése kötelező.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-pecs-iranytu_ismeretlen_vizekre_mire_

Regisztráció határideje: 2022.02.15. 18:00 óra

További információ: pecs@mcc.hu

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!