Sokunkban megfogalmazódott már a kérdés: Mi a boldogság? Egy pillanatnyi állapot vagy egy állandó folyamat? Személyekhez, helyekhez, zenéhez vagy egyáltalán mihez köthető? Hogyan lehetnénk boldogabbak?

Bagdy Emőke azonos című könyvének alapján valóban aktuális kérdés az életünkben. Olyannyira, hogy az ENSZ Közgyűlése a boldogság nemzetközi napjává nyilvánította március 20-át.

Mindannyian szeretnénk boldogabbak lenni! Mit mond a boldogság-pszichológia, az egészség-pszichológia és a pszichológus, hogyan segíthetünk magunknak, magunkon, szeretteinken? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ professzorasszony előadásából. Prof.Dr. Bagdy Emőke magyar klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány kandidátusa, 2010-től professor emerita saját megfogalmazása szerint: „Mindig szerettem tanítani és lelket gyógyítani. Ezt teszem ma is, és tanítok… a média minden csatornáján és mindenütt, ahová hívnak.”


Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/hogyan-lehetnenk-boldogabbak-

A regisztráció határideje: 2022.06.16. (csütörtök) 18 óra

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!