Szeretettel várjuk minden KáPés diákunkat a 2020-'21-as tanév őszi félévének negyedik KP szombati ONLINE rendezvényére, amelyen ezúttal a tradíciókra, a generációk kapcsolódására helyezzük a hangsúlyt, zenén innen és túl. A délelőtti előadás során a következő kérdésekre keressük a választ: Miként lehetnek segítségünkre a hagyományok emberi kapcsolódásainkban? Mit és hogyan tudunk mesélni, megosztani magunkból a zene segítségével?

Délelőtti előadónk, Paár Julianna zeneterapeuta, énekes, dalszerző. Első diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Népzene Tanszékén szerezte, majd 2015-ben az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karán végzett, mint okleveles zeneterapeuta. Tevékenységének főbb területei a zenei anyanyelv zeneterápiás lehetőségeinek kutatása, személyiségfejlődésünk korai szakaszában, illetve az anya-gyermek kapcsolatban betöltött szerepe.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a megszokott, havi egy alkalommal megrendezésre kerülő budapesti nagyrendezvényünk helyett online formában tartjuk meg a képzési napot.

PROGRAM
10.00-10.15    Köszöntő + bemutatkozik az Bonus Intra Történelemverseny
10.15-11.30    Paár Julianna „Határtalan hagyományok” című előadása (minden KáPés diákunk számára nyitott)
11.30-12.30    Ebédszünet
12.30-15.30    Online workshopok:
1.  Angloville nyelvi tréning anyanyelvi tanárokkal
2. „Csoportfolyamatok”
3. „Klímaszorongás, környezetpszichológia”
4. „Modern társadalmak kialakulása, társadalmi felelősségvállalás és együttélés”

A programváltozás jogát fenntartjuk!