Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel várunk a Mathias Corvinus Collegium szolnoki képzési központjának FIT nyílt napjaira! A nyílt napokon lehetőséged nyílik betekinteni az MCC Fiatal Tehetség Programjának képzési kínálatába. A foglalkozások ideje alatt az érdeklődő szülőknek lehetőséget biztosítunk, hogy részletesen megismerjék a FIT programot.

Nyílt napjainkon az alábbi programmal várunk:

Színház világa foglalkozás - 2023.05.11.

A színház mindenkié, hiszen a lényeg a párbeszéd néző és színész között. Szerintünk mindenkinek fontos, hogy fejlessze az előadói képességét, amelyben sokat segít, ha mások előtt szerepelünk. A kurzuson olyan feladatokkal foglalkozunk, amelyet az élet minden területén hasznosíthatóak.

Regisztráció

Kommunikáció és vitakultúra foglalkozás - 2023.05.25.

Mivel kommunikálunk a szavainkon túl? Hogyan érhetjük el, hogy beszélgető partnerünkhöz tényleg eljusson a mondandónk, és mi hogyan mutassuk ki figyelmünket? És mi van, ha nem értünk egyet? Képesek vagyunk-e a másik emberrel kulturálisan vitatkozni? A nyílt napon nemcsak egymással beszélgetve keressük a válaszokat e kérdésekre, de játékos formában együtt tárjuk fel a kommunikáció sikerességének és gátjainak okát. E kommunikációs alapokra támaszkodva pedig résztvevőinkkel közösen ki is próbáljuk a kulturált, örömet adó vitázás műveszetét.

Regisztráció

Természettudományos kísérletek foglalkozás - 2023.06.01.

A természettudományok jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni, hiszen jelen vannak az élet minden területén. Fontosnak tartjuk, hogy a diákok a kellő ismereteket interaktív módon, sok-sok kísérlet segítségével szerezzék meg, amelyek közül többet otthon is kipróbálhatnak. Célunk, hogy a gyerekek megszeressék a természetet és kicsit jobban megértsék a környezetünk működését leíró folyamatokat, hogy később ne félelemmel, hanem örömmel várják az iskolában a természettudományos tantárgyakat.

Regisztráció