Serdülőkorban a kíváncsiság, az új dolgok kipróbálása természetes jelenség. Mivel a fiatalok életkoruk miatt még nem rendelkeznek kellő mennyiségű tapasztalattal, így gyakran problémákba ütközhetnek, ezen akadályok pedig az életük bármely területén megjelenhetnek, legyen szó családról, párkapcsolatról, tanulásról, vagy az egészségükről.A probléma kulcsának megtalálását pedig nem könnyíti meg a kezelhetetlen mennyiségű információ sem, amely manapság mindenki számára rendelkezésre áll az internetnek köszönhetően.

Ezen az eseményünkön Székely Levente (az Ifjúságkutató Intézet vezetője) előadását hallgathatjátok meg, ezután pedig Hal Melindával (az MCC Tanuláskutató Intézetének vezető kutatójával) és Dr. Molnár István Jenővel (a Drogkutató Intézet stratégiai igazgatójával) közösen a fiatalokat érintő kérdéseket beszélik meg egy kerekasztal-beszélgetés formájában.

Vajon nemzedéki probléma a drogfogyasztás? Mit gondolnak erről a fiatalok és mit mondanak a szakértők?Ha kíváncsi vagy a válaszokra, gyere el eseményünkre!

Parkolási lehetőségek: a környező utcákban

Az eseményen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött, amit az alábbi linken tudsz megtenni

Regisztráció