Dr. Jordan B. Peterson a tavalyi teltházas előadása után a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét Budapestre jön!

Jordan B. Peterson mitológiát tanított jogászoknak, orvosoknak és üzletembereknek, tanácsadóként dolgozott az ENSZ főtitkárának, klinikai ügyfeleinek segített kezelni a depressziót, a kényszerbetegséget, a szorongást és a skizofréniát, tanácsadóként dolgozott nagy kanadai ügyvédi irodák vezető partnereinek, és számos előadást tartott Észak-Amerikában és Európában. Dr. Peterson a Harvardon és a Torontói Egyetemen tanítványaival és kollégáival együtt több mint száz tudományos közleményt publikált, amelyek átalakították a személyiség modern megértését, míg a Maps of Meaning (A jelentés térképei) című könyve: A hit építészete forradalmasította a valláspszichológiát. A 12 szabály az élethez című könyve: An Antidote to Chaos (A káosz ellenszere) című könyve 2018-ban jelent meg, és több mint 4 millió példányban kelt el nemzetközileg. A folytatás, a Túl a renden: 12 More Rules for Life (További 12 szabály az élethez) címmel 2021. március 2-án jelent meg.

Jordan B. Peterson kanadai professzor, pszichológus és vitaindító rövid idő alatt emberek millióira volt hatással, és a világ minden tájáról szerzett rajongókat.

A Mathias Corvinus Collegium társszervezésének köszönhetően ismét Magyarországon köszönthetjük a pszichológia sztárját. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy élőben láthassa őt a Papp László Budapest Sportarénában!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előadás angol nyelven, tolmácsolás nélkül kerül bemutatásra.

Jegyek