Ez az előadás egyedülálló lehetőség arra, hogy közvetlenül olyan olimpiai bajnokokkal találkozhassunk, akik nem csak a sportban, hanem az életben is példaképek lehetnek.

dr. Hegedűs Csaba, olimpiai, világ és kétszeres Európa-bajnok birkózó, valamint Vaskuti István, Nemzet Sportolója címmel kitüntetett olimpiai bajnok kenus személyes történeteket és élettapasztalatokat osztanak majd meg. A rendezvény során megismerhetjük, hogy milyen szorgalom és kitartás szükséges ahhoz, hogy valaki elérje az olimpiai érmeket, és hogyan tanulnak és fejlődnek a legjobbak a világon. Fair-play és sportszerűség: Vaskuti István olimpiai bajnok kenussal beszélgetve kiderül, miért kapott fair-play díjat, és milyen fontos az etika és a sportszerűség a versenyzés során.

Emellett elmerülhetünk abban a fontos kérdésben, hogy hogyan kell felállni a kudarcból, mikor a legnehezebb pillanatokban találjuk magunkat. Hegedűs Csaba az 1972-es olimpiai faluban tartózkodott a terrortámadás alatt, és az ő története is fontos tanulságokkal szolgál a nehézségekkel való szembesülésről.

Lehetőség nyílik arra, hogy találkozzunk és tanuljunk olyan személyiségektől, akik a magyar sport büszkeségei, és akik példát mutatnak az értékeket és az elkötelezettséget illetően.

Előadóink:

  • dr. Hegedűs Csaba- olimpiai, világ, és kétszeres Európa-bajnok birkózó
  • Vaskuti István- tízszeres világbajnok, a Nemzet Sportolója díjjal kitüntetett olimpiai bajnok kenus

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

A regisztráció határideje: 2023.11.30. 12:00 óra

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Regisztráció