Ha tetszik, ha nem, egész nap kommunikálunk, tárgyalunk… Reggel otthon a családtagokkal, a szomszéddal, majd a munkahelyünkön. Egy átlagos hétköznapon – emailben, csetben vagy személyesen – a napunk 80 %-ában kommunikálunk. Az MCC tárgyalási stratégia – amely a saját és a Harvard  módszertanát is felhasználja – bemutatásával igyekszünk a hétköznapokban is használható eszköztárat biztosítani mindenkinek. 

Meghívott előadónk Dr. Kiss Rajmund, az MCC Diplomácia Műhelyének vezetője a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam és Jogtudományi Karán szerezte első diplomáját. A Harvard Egyetemen elvégezte a Kennedy School of Government’s Emerging Leaders Executive, valamint a Mastering Trade Policy Executive Programot. Az Oxfordi Egyetemen nemzetközi gazdasági, illetve MBA diplomát is szerzett. 2008-ban kezdte diplomata karrierjét: külgazdasági irodavezető volt Magyarország Szingapúri Nagykövetségén, ahol később első beosztotti pozícióban képviselte hazánkat. Rövid idő alatt a szingapúri Európai Kereskedelmi Kamara (EuroCham) elnökségi tagjának is megválasztották. 2013-tól a Századvég Gazdaságkutató üzletfejlesztési igazgatója. 2014-től Magyarország állandó képviselője és nagykövete lett a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) mellett Genfben.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-zalaegerszeg-az-elso-randevutol-a-diplomaciai-kommunikacioig

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!