A nagy sikernek örvendő Szülők Akadémiája rendezvénysorozat következő előadója, dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta először jár Szolnokon.

Meghívott előadónk dolgozta ki Magyarország első és egyetlen tudományosan igazolt párkapcsolati tréningjét (Gyűrű-kúra), amely minden idők egyik legnagyobb példányszámban kiadott magyar nyelvű párkapcsolati könyve (több mint 50.000 kiadott példány). 

Szenvedélyesen járja a világot, Fokvárostól Seattle-ig ellátogatott, hogy a legjobbaktól tanuljon, és a megszerzett tudást itthon is át tudja adni. Televíziós- és rádióműsorok gyakori vendége, a járvány alatt elindított élő adásaival a Facebookon (Pár-percek) pedig tízezreket motivált, hogy a bezártságot miként fordítsák kapcsolatuk előnyére. Amit másoknak tanít, azt saját családjában is megéli. Közel 30 éve él boldog házasságban Dórival, akivel két fiatal felnőtt büszke szülei. 

„A járvány kezdetén egy 1300 fős kutatást végeztem, amiben arra kerestem a választ, hogy mi a különbség azon párok és családok között, akik nyomás alatt is képesek fejlődni, valamint azok között, akik a nyomás hatására elindulnak lefelé a lejtőn. A több mint 100.000 adat statisztikai elemzése után kikristályosodott 7 gyakorlati terület, amit az előadáson valós életpéldákkal mutatok be. A közös pont mindegyikben az, hogy tanulható. Tehát megtanulhatunk erős párként működni. Ehhez pedig kész „edzéstervet” nyújt az előadás.” 

Hatalmunk van a kapcsolatunk sorsa felett!

Előadó: Dr Mihalec Gábor, pár- és családterapeuta, nemzetközi előadó és tréner

Időpont: 2024.04.15. (hétfő) 17:00
Helyszín: Városháza Hubay Ferenc Díszterem (5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 16.)

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!