Szeretettel várunk a 2016-'17-es tanév következő KP szombatjára, amelynek fókuszában a kreatív írás áll. Költő, fordító, zeneszerző-dalszövegíró, kommunikációs szakember. Mi a közös ezekben a foglalkozásokban? Mit gondolnak a kreativitásról, hogyan vallanak hivatásukról és milyen tanácsokat adnak íráskészségünk fejlesztése kapcsán a fenti szakmák képviselői?

Kerekasztal-beszélgetésünk vendégei lesznek: Vörös István, költő, műfordító, Szabó Balázs, zeneszerző, dalszövegíró (Szabó Balázs Bandája) és Dr. Rácz Gábor marketing szakember, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.
A beszélgetést moderálja: Bodnár Zsuzsa, kulturális újságíró.

A beszélgetést követően számítunk a Te kérdéseidre is külön kérdésszekció keretében. 

Program:

10:00-11:45 Kerekasztal-beszélgetés és kérdések
11:45-12:30 Ebéd (pizza)
12:30-16:00 Angol nyelvi tréningek az Angloville angol trénereivel
12:30-16:00 Junior felvételi előkészítő (nem csak felvételizőknek)
12:30-16:00 Kreatív írás szeminárium Vörös István vezetésével

A délután folyamán párhuzamosan futó workshopokra előre kell regisztrálni. Az angol anyanyelvű tanárok által tartandó interaktív angol nyelvi tréningen maximum 50 fő vehet részt, így túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendje számít. Ha nem kerülsz be az angol tréningre, automatikusan részt vehetsz a kreatív írás tréningen, ahol fejlesztheted íráskészséged és kreativitásod. 

A Junior felvételi előkészítőt nemcsak idén érettségizők, hanem 11/12. évfolyamos diákok számára is ajánljuk. Akkor is ajánljuk számodra, ha a Junior felvételi kevésbé, azonban a témák nagyon is érdekelnek. Az előkészítőre az első 30 jelentkezést tudjuk fogadni, a további jelentkezők automatikusan részt vehetnek a kreatív írás tréningen. Május 20-án az alábbi két témát fogjuk körbejárni, melyek közül mindkettőt meghallgathatod:

  1. Társadalmi vállalkozások helye a magyar gazdaságban: altruizmus vagy meggazdagodás? Mitől "társadalmi" egy vállalkozás?
  2. Kelet-Európa és Oroszország viszonya: Mutasd be két Kelet-Európai országon keresztül az Oroszországgal kapcsolatos dilemmákat!

Az egyes délutáni programok résztvevőinek névsora a helyszínen, a regisztrációs pult mellett lesz olvasható.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A rendezvényre minden KáPés diákunkat várjuk! (függetlenül attól, hogy végzel-e jelenleg e-learning kurzust)
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Regisztráció határideje: 2017. május 18. (csütörtök) 16:00

 További részletek és regisztráció az alábbi linken. 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!