A sportolók 8 MCC-s központból érkeztek; Győrből, Debrecenből, Budapestről, Kolozsvárról, Nyíregyházáról, Pécsről, Szegedről és Miskolcról.

A résztvevők 5 sportágban mérhették össze tudásukat: teremfociban, teremröblabdában, strandröplabdában, teniszben és streetball-kosárlabdában. A mérkőzéseknek kiváló helyszínt nyújtott a Suzuki aréna, a Rugby Club, a Vitéz János Iskola és a Gran Tenisz Club.

Az első nap zárásaként közös bográcsozásra került sor, majd discus AGASO és MC Vitya zenéire bulizhattak a sportolók a Gran Campingben.

Az esemény kiváló alkalmat biztosított egymás megismerésére képzési szinttől és helytől függetlenül. Barátságos hangulatot teremtett az, hogy csak MCC-sek és közeli barátaik vettek részt programon a fair play szellemét végig szem előtt tartva.

A rendezvény támogatását hálásan köszönjük a Mátyás Keserűnek és a Fornettinek. Köszönettel tartozunk az MCC-s diákprojekt vezetőknek Boronkay-Takáts Rékának és Pekár Zoltánnak, és a MOVE MCC diákprojekt összes szervezőjének az esemény megvalósításáért.