A Nyíregyházi MCC Központ képviselet-vezetőjeként feladatom egy olyan hiánypótló és egyedi lehetőség biztosítása a városban, amely a megyeszékhely és környezetében tanuló diákok számára 2022. szeptembertől is elérhetővé válik az MCC által nyújtott képzéseken és programokon keresztül.

A nyíregyházi központ a belváros szívében, a Kálvin téren nyitja meg kapuit a régi Postapalota épületében, ahol az általános iskolások és a középiskolások számára lesznek elérhetők a rendszeresen megtartott, érdekes, egyedülálló, magas színvonalú rendezvények.

Közgazdászként végeztem, majd közgazdaságtudományi területen szereztem PhD fokozatot. Két évtizedes felsőoktatási tapasztalattal rendelkezem, melyet szülővárosomban, Nyíregyházán töltöttem le a Nyíregyházi Egyetemen. Oktatói, tudományos feladataim mellett vezetőként oktatásszervezési, irányítási feladatokat is elláttam.

Képviselet-vezetőként kiemelt feladatomnak tekintem az alsó és középfokú oktatásban részt vevő tehetségek felkarolását, segítését, életpályájukon való elindításukat.