Pályafutását a Külgazdasági és Külügyminisztérium ENSZ Főosztályán kezdte meg, ahol főként emberi jogokkal, migrációval, biztonságpolitikával, ifjúságügyekkel, valamint a Biztonsági Tanács és az ENSZ Közgyűlés határozatok tagállami egyeztetésével foglalkozott. 26 évesen utazott ki első külszolgálatára az EU Tanácsának portugál elnökségéért felelős diplomataként Lisszabonba. Hazatérve az ENSZ Főosztály osztályvezetőjeként főleg migrációs és menekültügyi kérdésekkel foglalkozott, számos tárgyaláson vett részt az EU tagállamaiban a magyar érdekképviselet érdekében, valamint a pandémia alatt a COVID-19 külgazdasági logisztikai munkacsoport tagjaként segítette a minisztérium munkáját.

Jelenleg az MCC Női Közéleti Vezetőképzőjének programvezetője, illetve az orosz-ukrán háború elől Magyarországra menekülő személyekért felelős kormánybiztos tanácsadója.

A Női Közéleti Vezetőképzőhöz kapcsolódóan szakmai pillérrendszert vezetett be, valamint a közéleti fókusz mellett a vállalati szféra, üzleti kommunikáció és a start-up-ok is helyet kaptak a képzésben. Véleménye szerint a képzés küldetése az, hogy az MCC felkutassa, felkarolja, képezze, illetve közösségé kovácsolja azokat a széles-látókörű, több idegen nyelvet beszélő, kritikusan-gondolkozó fiatal nőket, akik ambíciót éreznek a közéleti szerepvállalásra. A képzés kialakítása során arra törekedett, hogy páratlan szakmai nívóval, nemzetközi szereplők segítségével, idegennyelvű képzési elemekkel, műhelymunkával, szituációs gyakorlatokkal, illetve projektfeladatok segítségével támogassa a program résztvevőinek fejlődését, amely mellett egy nemzetközileg versenyképes, közép-európai viszonylatban pedig egyedülálló női közösséget lehet építeni.

Alapszakos diplomáját a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán angol irodalom és kultúra szakon (újságírás minor képzéssel), mesterdiplomáját pedig az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karának nemzetközi tanulmányok képzésén (európai fejlesztéspolitika szakirány) szerezte meg. Mesterszakos diplomamunkáját a digitális diplomácia térnyeréséről és Trump poszt-politikájáról írta („Háború egy kattintásra?”). Erasmus félévét Brüsszelben töltötte az EU-s intézmények mélyebb megismerése érdekében, szakmai gyakorlatát pedig a madridi Magyar Nagykövetség kulturális és EU diplomatái mellett végezte el.

Jelenleg jogász képzésen vesz részt a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.

Angol és spanyol nyelveken felsőfokon, portugál és francia nyelveken középfokon beszél.

Korábban válogatott versenysportoló volt 400 m síkfutás számban, többszörös korosztályos és felnőtt országos bajnok, valamint részt vett a 2013-as Dublini Atlétikai Csapat Európa-bajnokságon.