Nagy megtiszteltetés és kihívás számomra, hogy régióvezetőként a Békéscsabai Központ kiépítésében és élettel való megtöltésében szerepet vállalhatok. 
Férjemmel és három gyermekünkkel Gyulán élünk. Német nyelvtanárként dolgoztam eddig egy katolikus középiskolában Gyulán, mindennapos munkám során fontosnak éreztem, hogy a gyermekeket, fiatalokat komplexen szemléljem, elfogadjam őket és mindent megtegyek azért, hogy utat mutassak nekik egy értékesebb élet felé. Mint mesterpedagógus lényeges számomra a folyamatos szakmai fejlődés, jó gyakorlatok megismerése, a közös gondolkodás és az élethosszig tartó tanulás.
Életemet és hivatásomat meghatározza a keresztény, konzervatív értékékek megőrzése, a hagyományápolás, a kulturális és civil tevékenységek. Különösen fontosnak tartom a közösségek építését ezért több civil szervezet tagja és vezetője is vagyok.
Remélem a további munkám során is sikerül kialakítanom azt harmonikus, szeretetteljes légkört, melyben minden kollégám és a hozzánk érkező diákok is jól érzik magukat és szeretnék megfelelni az Mathias Corvinus Collegium által támasztott magas szintű, minőségi elvárásoknak!