2011-ben diplomáztam Budapesti Műszaki Egyetemen okleveles építészmérnökként, és a Mathias Corvinus Collegium Modernkori Történelem és Közép-Európa Tanulmányok szakirányán, mint az intézmény első mérnökhallgatója.

Tanulmányaim során az örökségvédelem mellett az urbanisztika, épület- és városrehabilitációs projektek vonzottak kiemelten, TDK helyezéseimet is építészettörténetből, települési fejlesztési potenciállal bíró épületrehabilitációs projektekkel értem el.

Lehetőségem volt számos rövidebb-hosszabb szakmai tanulmányútra, kiemelten fontos állomás volt számomra, hogy ösztöndíjasként Madridban tanulhattam, majd Split-Trogir világörökségi területei után Aleppo (Szíria) városában dolgozhattam egy nemzetközi örökségvédelmi és fejlesztési stratégia kialakításán az UNESCO világörökség részét képező „Old City of Aleppo” városrehabilitációs projektjén.

Kutatási és tervezési kitérők után szülővárosomban, Székesfehérváron kezdtem el dolgozni az építéshatóságon, majd az önkormányzati beruházások előkészítéséért, pályáztatásáért, lebonyolításáért tartoztam felelősséggel. Jelenleg a Collegium magyarországi és határontúli ingatlanberuházásaiért vagyok felelős igazgatótársammal, Bédi Attilával. Felemelő érzés, hogy az intézmény, aminek oly sokat köszönhetek, rám bízta annak az értékmentő feladatnak az irányítását, amit a vidéki tehetséggondozó központok létrehozása kapcsán felvállalt: a történeti városi szövet közepén, az adott település elmúlt 100-150 évnyi kulturális életét meghatározó, számos esetben évek óta kiüresedett és magára hagyott műemléki épületek felújításával olyan revitalizációs beruházásokat készítünk elő, ami az épített örökség megóvásán túl a környezeti fenntarthatóságra is kiemelt figyelmet fordít.