Szakmai életutam főbb állomásai:

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem jogi diplomát, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen közbeszerzési szakjogász végzettséget. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem társasági jogi szakjogász képzésén bővítem ismereteimet. 2001 és 2005 között voltam az MCC szakkollégiumának jog szakirányos hallgatója.

Az egyetem elvégzését követően rövid időn belül a közbeszerzési feladatokra specializálódtam, így az elmúlt közel 15 évben a Magyar Államkincstárnál, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál, a Várkapitányság Integrált Területfejlesztési Központ Nonprofit Zrt.-nél, valamint a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.-nél tettem szert széleskörű tapasztalatokra közbeszerzési területen, és felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóként is tevékenykedtem.

Angol és német nyelvismerettel rendelkezem.

Jelenlegi pozíció felelősségi köre:

Feladatom az MCC-n belül a Beszerzési és jogi igazgatóság szervezetének felépítése és vezetése. A hozzám tartozó igazgatóság fókuszába első lépésként a beszerzési és szerződéskötési folyamatok kialakítása került, hosszú távon pedig az MCC dinamikus fejlődését követve a belső jogi támogatás megteremtésén és fenntartható, hatékony működtetésén dolgozunk. Szintén kiemelt feladatunk az Alapítvány beszerzési, közbeszerzési igényeinek összehangolása, és az eljárások közbeszerzési szabályoknak megfelelő lebonyolítása.