2022 júliusában csatlakoztam a zalaegerszegi MCC csapatához, mint irodavezető. Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végeztem, magyar-német szakpáron.

14 évig dolgoztam egy sportáruházláncban, mint üzemeltetési vezető és részlegvezető. Rengeteg tapasztalattal, ismerettel gazdagodtam az ott eltöltött éveim alatt. Életem során mindig fontosnak tartottam, hogy olyan munkahelyen dolgozhassak, ahol van lehetőség a fejlődésre és fontosak az olyan értékek mint a társadalmi felelősségvállalás, környezettudatosság. Az MCC küldetését nagyon fontosnak tartom. A fiatalok a jövőnk kulcsa és örülök, hogy az ő tudásuk, szemléletük tágításában immáron az MCC tagjaként én is részt vehetek.

Szabadidőm nagy részét két kislányommal töltöm. Életem fontos részét képezi a sport. Szeretek futni, kerékpározni és emellett rendszeresen járok cross-fit órákra. Nem csak az egészség megőrzése miatt tartom fontosnak a sportolást, hanem úgy gondolom, hogy fejleszti a fegyelmet, motivációt, elkötelezettséget és olyan együttműködésre való képességet ad, ami a mai világban elengedhetetlen.