Felsőfokú tanulmányaimat a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán végeztem, 8 év alatt magyar nyelv és irodalom, filozófia, politológia és a középiskolai tanári diplomával gazdagodtam. Ugyanitt szereztem meg a PhD (doktori) fokozatomat is 2017-ben, jelenleg egyetemi docens vagyok. 2003 óta tanítok politológus, szociológus és tanár-szakos egyetemi hallgatókat, elsősorban eszmetörténeti, politikai filozófiai, politikai kommunikációs és érveléstechnikai kurzusokat tartok.

2021-ben kaptam felkérést az MCC-ben való oktatásra, s 2022 elejétől erősítem a Vitaakadémia remek csapatát. Szívesen tanítok logikát és érveléstechnikát országszerte az egyetemi központokban, részt vállalok a Vitaakadémia posztgraduális képzéseinek tananyagából, de ma már egy vitán is komfortosan érzem magam. A „senior” jelző nem a koromat, sokkal inkább a hosszú évek alatt megszerzett tanítási tapasztalatomat tükrözi vissza.

Teljes mértékben azonosulni tudok a Vitaakadémia küldetésével, hiszek abban, hogy az ügy és lelkes közösségünk egyaránt sikerre van ítélve!