Kommunikációból és német nemzetiségi tanárkét diplomáztam. Pályámat rádiós újságíróként kezdtem, német nemzetiségi, németországi és regionális műsorokban, majd a Kossuth Rádió közéleti és nemzetközi műsorainak voltam kiemelt szerkesztője. Az újságírói pályát intézményi kommunikáció váltotta, amikor is Magyarország legfőbb bírói fórumának, a Kúriának sajtófőnöke lehettem négy évig. A Kúria külső kommunikációjának irányítása, konferenciák szervezése, felsővezetői tanácsadás, közlemények írása, sajtókapcsolatok kezelése, médiaesemények szervezése, kiadvány- és honlapszerkesztés, videófilmek és podcastok gyártása tartoztak a feladataim közé.

2021-ben lettem az MCC Kommunikációs igazgatója és feleltem a külső- és belső kommunikációért, beleértve a sajtókommunikációt, a közösségi médiát és online tartalmakat, a rendezvényeket és a kommunikációs sok egyéb területét is. 

2023 szeptemberében tértem "haza" Pécsre, hogy új lendületet adhassak a képzési központnak. Célom, hogy az MCC képzéseibe minél több Pécsett tanuló diákot bevonjuk és a lehető legmagasabb szintű képzést kaphassák úgy, hogy a tudásukat később a város és a régió fejlődése érdekében kamatoztassák. E mellett a pécsi MCC szellemi-közéleti központ is kíván lenni a városi és Baranya vármegyei polgárok életében.