Két főiskolai diplomát követően 2001-ben a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán szereztem közgazdasági végzettséget. Vezetői tapasztalatokat többek között egy bányászati tervező cég ügyvezetőjeként, szolgáltató társaság ügyvezetőjeként és vagyonkezelő cég divízióvezetőjeként szereztem. Ezek során a cégvezetői feladatokon túl főként uszodák és sportcsarnokok, diákszállók, valamint kulturális-és szabadidős létesítmények üzemeltetési, valamint szakmai irányítási feladatait láttam el. Üzletágvezetőként és üzletviteli tanácsadóként számos hazai és nemzetközi társaságnál szereztem piaci tapasztalatokat.

Az MCC-nél a jelenlegi megbízatásom a Collegium teljes budapesti és vidéki ingatlanállományának üzemeltetésére, illetve az igazgatóságon folyó munka megszervezésére vonatkozik. A feladatok napi sodrásában számomra a felkészült és lelkes kollégáimmal történő közös munka adja a legfőbb motivációt.

Célunk, hogy a Collegium diákjai és dolgozói egy folyamatosan fejlődő és jól élhető létesítményi környezetben végezhessék tanulmányaikat és munkájukat.