Tanulni, fejlődni, egy jól szervezett közösség tagjává válni!

Ezen három fogalom kombinációjával szeretném elérhetővé tenni a középiskolás diákréteg számára - immár Szekszárdon is - a Mathias Corvinus Collegium által kínált lehetőségeket. Azzal, hogy a tolnai megyeszékhelyen új fejezet nyílt az ifjúsági tehetséggondozásban, a környéken tanuló diákoknak lehetőségük adódott a közoktatáson felüli kompetenciafejlesztésre.

Célkitűzésem az MCC missziójához igazodva a legérdeklődőbb diákréteg számára valós pályaorientációs lehetőségét biztosítani. A Középiskolás Program keretében intenzív angol, illetve német nyelvi kurzusok mellett tanulmányi kirándulásokat, táborokat és heti szinten érdekes klubdélután foglalkozásokat szervezünk. 

Az MCC mellett szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni a gyermekeimmel, nagyokat sétálni Lorin agárkutyánkkal. Szívesen olvasok, kirándulok, illetve örökítek meg életeseményeket, számomra fontos pillanatokat videó formájában. Kommunikáció- és médiatudomány tanulmányaimat követően a jogi diploma megszerzésén dolgozom. Örömmel csatlakozok környezetvédelmi, karitatív megmozdulásokhoz, illetve valamennyi programhoz, amely Szekszárdot segíti, valamint a városban élőket szolgálja.

Építsünk közösséget, alkossunk egy jó csapatot, mindemellett pedig fedezzük fel együtt a tehetséget, amely mindenkiben lakozik!