Szekszárdon születtem, örök lokálpatriótaként igyekszem a város közösségi életének aktív polgára lenni. Több helyi egyesület tagjaként kiemelten fontosnak tartom a civil életben való értékteremtő munkát. Örömmel csatlakozok környezetvédelmi, karitatív megmozdulásokhoz, illetve valamennyi programhoz, amely Szekszárdot segíti, valamint a városban élőket szolgálja.

Tanulni, fejlődni, egy jól szervezett közösség tagjává válni! Ezen hármas kombinációjával szeretném elérhetővé tenni a szekszárdi Mathias Corvinus Collegium (MCC) által kínált lehetőségeket. Azzal, hogy a tolnai megyeszékhelyen új fejezet nyílt az ifjúsági tehetséggondozásban, a térségben tanuló diákoknak alkalmuk adódott a közoktatáson felüli kompetenciafejlesztésre. Célkitűzésem az MCC missziójához igazodva a legérdeklődőbb diákréteg számára valós pályaorientációs lehetőségét biztosítani.

Az MCC mellett szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni a családommal. Szívesen olvasok, kirándulok, illetve örökítek meg életeseményeket, számomra fontos pillanatokat.

Kommunikáció- és médiatudomány tanulmányaimat követően a jogi diploma megszerzésén dolgozom.

Építsünk közösséget, alkossunk egy jó csapatot, mindemellett pedig fedezzük fel együtt a tehetséget, amely mindenkiben lakozik!