Benjamin Harris-Quinney a Bow Group brit konzervatív think-tank leghosszabb ideje hivatalban lévő elnöke. Több mint egy évtizede foglalkozik politikával és nemzetközi kapcsolatokkal, korábban dolgozott az Egyesült Királyság Parlamentjében és az Európai Parlamentben is külpolitikai területen.

Számos cikket és célzott kutatást készített, többek között 2011-ben Az euró övezet és Németország - Válság és lehetőség; 2012-ben pedig Vitézségben nyugodni - Katonahőseink sírjainak védelme címmel.

Rendszeresen publikált, többek között a The Daily Express, a The Guardian, a The Daily Mail, a The Telegraph, a The Independent és a La Razón című lapokban, valamint szerepelt a CSPAN, a BBC televízió és rádió, az LBC, a Sky News, a Channel 4, az ITN, az Al Jazeera, az MSNBC, a Russia Today és a British Forces Broadcasting Service műsoraiban.

A The Daily Express publicistája. Tartott már előadást Oxfordban, Cambridge-ben, az LSE-n, Durhamben, az Imperial College-ban, a Navarrai Egyetemen, a Hágai Egyetemen, a King's College Londonban és az UCL-ben, valamint számos más vezető egyetemen és oktatási intézményben.