Az MCC Vezetőképző Akadémia egyedülálló lehetőséget biztosít a programban résztvevő, egyetemi tanulmányokat folytató diákjai számára, hogy hazai és nemzetközileg elismert szakemberektől tanuljanak és szerezzenek tapasztalatot. A program nagyban épít a hallgatók korábban megszerzett tapasztalataira, emellett azonban olyan gyakorlatias tudást is ad, amely kiegészíti a felsőoktatásban tanultakat. Az együttműködés, a különféle döntési helyzetek megoldása, a soft skillek fejlesztése mind nagy hangsúlyt kapnak a program két éve során.

A Vezetőképző Akadémia csapat tagjaként célom, hogy elősegítsem a diákok és a képzés fejlődését, hozzájáruljak a programok szervezéséhez és zavartalan lebonyolításához. A visszajelzések és a változó igények alapján a program fejlődésével igyekszünk folyamatos kommunikációt biztosítani a diákok, az oktatók és a programban résztvevő személyek között.

Nagy öröm számomra, hogy az MCC csapatát erősíthetem, mert elkötelezett, szakmailag fejlődni akaró diákokkal dolgozhatok együtt, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a felsőoktatási tanulmányaikból, miközben releváns, a jövőben jól hasznosítható helyzetekben próbálhatják ki magukat az MCC falain belül és kívül is.

Születési év: 1989

Végzettség:

  • Andragógia BA (2010, SZIE – GTK)
  • Neveléstudományi MA, felsőoktatás pedagógia szakirány (2012, ELTE – PPK)
  • Tanár asszisztens szakképzettség (2014, Egyesült Királyság)

Nyelvtudás: angol