2021 őszétől dolgozom az Egyetemi Program munkatársaként Debrecenben. Nyíregyházáról származom, de a Debreceni Egyetemen végeztem közgazdászként. Alapdiplomámat gazdálkodási és menedzsment szakon szereztem, a mesterképzést pedig vezetés és szervezés szakon végeztem. Gyerekkoromban rengeteget sportoltam és a zene világa is magával ragadott, 6 évig gitároztam. Az egyetemi éveim alatt kezdtem el dolgozni a korábbi munkahelyemen, ahol a működéshez szükséges dokumentációval, illetve rendezvényszervezéssel foglalkoztam. Többek között konferenciák, egyetemi rendezvények lebonyolítása, illetve a fesztiválszervezés volt a fő profilom. Dióhéjban az alábbi feladatokat láttam el: magyar és külföldi fellépőkkel való kapcsolattartás, fellépői szerződések, catering és technikai egyeztetés angol és magyar nyelven. Az idegen nyelv használata szerencsére nem okozott problémát, mivel felsőfokú és üzleti angol nyelvvizsgával rendelkezem. 

Programkoordinátorként a szakmai programok megszervezéséért és lebonyolításáért vagyok felelős. Ezen felül a junior diákok életének szervezésében is részt veszek kolléganőmmel egyetemben. Ezeket igazán élvezem mert változatos feladatokkal és kihívásokkal találkozhatok nap mint nap és úgy érzem, hogy egy igazán jó csapat és közösség része lehetek, ahol mindenki egy külön egyéniség, de mégis megtalálható az összhang.

 Az Egyetemi Program olyan értékeket és tudást teremt és biztosít a mai fiatalok számára, melynek bárcsak én is részese lehettem volna anno egyetemistaként